top of page

Willem Verlijsdonk

"De nadruk ligt met name op het belang van "leven in het moment" en het reageren op de emoties van je mede-acteurs. En dat past totaal bij mij."

Toen ik jaren geleden, ooit een jaarcursus in Amsterdam volgde voor trainingsacteur, was een van de docenten Gouden Kalf winnares Loes Wouterson. Deze zei mij dat het goed voor mij was om meer te leren over acteren. Het is een vak! Dat raakte bij mij een snaar die al sinds mijn jeugd zachtjes trilde, maar nu echt door ging klinken. Op zoek naar een juiste opleiding voor mij kwam ik uit bij de Meisner Toneel Academy. Hier werd me geleerd hoe in te stappen in een personage, in een andere tijd en op een andere plek, maar toch jezelf te zijn. De nadruk ligt met name op het belang van "leven in het moment" en het reageren op de emoties van je mede-acteurs. En dat past totaal bij mij. Met veel plezier en passie ben ik bezig met performen. Toneel, film, fotografie, Ik geniet ervan en het houdt me jong!

Sinds 2010 ben ik werkzaam als acteur, trainingsacteur en flex-docent. door middel van enkele jaren van interessante en intensieve training heb ik mijn passie vorm gegeven. Graag houd ik mij bezig met film, tv & toneel. Ook vind je me terug in commercials, coöperated video's en foto-shoots.

5365678_fb_facebook_facebook logo_icon (1).png
5296765_camera_instagram_instagram logo_icon (1).png
2305615_address_globe_internet_network_site_icon (1).png
LinkedIn
4373222_imdb_logo_logos_icon (1).png

Heeft gespeeld in:

Zeus
"Verbolgenheid" Jones
bottom of page