top of page

vr 28 jun

|

's-Hertogenbosch

Meisner Theaterproeverij

3 voorstellingen op 1 avond. Geniet van een avond vol gepassioneerde makers.

Meisner Theaterproeverij
Meisner Theaterproeverij

Tijd en locatie

2 andere datums

28 jun 2024, 20:00 – 22:30

's-Hertogenbosch, Lucas van Leydenstraat 25, 5213 BB 's-Hertogenbosch, Nederland

Gasten

Over

De Theaterproeverij bestaat uit een drietal korte toneelteksten, die samen een avondvullend productie vormen. Het publiek wordt gedurende de avond langs de speelvloeren geleid en kan tussendoor gebruik maken van de horeca faciliteiten van het Cultuurhuis. De teksten zijn elk geschreven in een andere eeuw en omspannen daarmee drie eeuwen theater.

  • De Beer - Anton Tsjechov

Het bezoek van “ongelikte beer” Smirnov die een schuld komt innen bij de treurende weduwe Popova leidt tot een heftige confrontatie met een verrassende uitkomst.

  • De Drag Factor – Frank Vickery

Bas en Suzie zijn twee ouders die worstelen met de flamboyante coming out van hun zoon. Na een ongeluk wordt alles op scherp gezet! 

  • Kale bomen ruisen niet – Magne van den Berg

Aan het eind van de zomer zitten Jos en Rie nog altijd op de camping. Ogenschijnlijk onbelangrijke gespreksonderwerpen lijken van levensbelang. Er is genoeg gebeurd in het leven van de vrouwen; ze hebben het achter zich gelaten. Of toch niet?

Drie uiteenlopende verhalen uit drie uiteenlopende tijdperken. Smaken verschillen; voor ieder wat wils! Maar met als gemene deler: personages die of ze nou willen of niet, tot elkaar veroordeeld zijn; niet mét maar ook niet zónder elkaar kunnen. De personages moeten zich verhouden tot de ander. En precies dát is zo passend bij de Meisner acteertechniek: de ander doet jou doen; spel ontstaat uit het contact met de ander. Dat is de kers op de ‘acteertaart’! Zo ontstaan voorstellingen om van te smullen!

(onze poster is gemaakt door theatermakers van theaterwerkplaats Novalis)

Tickets

  • standaard ticket

    € 17,50
    Btw: BTW inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Delen

bottom of page