top of page

Locatie

EKP-terrein Noord

EKP_LOGO_ZWART.png

Hoe bereik je onze speellocatie

De ingang is te vinden tegenover Grasso.

De parkeerplaats voor zowel fietsen als auto's is te vinden op het terrein van AKV| ST Joost. Zodra je de witte poort door bent, sla je links af. Voor auto's is de parkeerplaats aan de linkerkant van de muur. Voor fietsers is de parkeerplaats aan de rechterkant van de muur.

auto

vanaf ring west: volg Magistratenlaan, Parallelweg en Nelson Mandelalaan. Bij de verkeerslichten sla linksaf. Daarna direct rechts en onze locatie is direct aan de rechterkant.

vanaf de Zandzuigerstaart: ga de Nelson Mandelalaan in en sla bij de verkeerslichten rechtsaf. Daarna direct rechts en onze locatie is direct aan de rechterkant.

vanaf de Veemarktweg/ Oude Vlijmenseweg: ga de Paardskerkhofweg in, rij met de bocht mee de Parallelweg op en je vindt onze locatie tegenover Grasso aan de rechterkant.

 

fiets

vanaf het station: Zorg dat je op de Parallelweg naar het noorden rijdt. Je vindt onze locatie tegenover Grasso aan de rechterkant.

vanaf de Verkadefabriek/Tramkade: Sla als je onder de tunnel van de Veemarktweg door bent gereden bij de verkeerslichten links af. Je vindt onze locatie tegenover Grasso aan de rechterkant.

openbaar vervoer

vanaf Station Den Bosch is onze locatie ongeveer 10 minuten lopen. Neem de achteruitgang van het station. Ga na de roltrap rechts af en loop om de fietsenstalling heen. Loop over de Parellelweg naar het noorden. Je vindt onze locatie tegenover Grasso aan de rechterkant.

bottom of page